DET ER NESTEN IKKE TIRSDAG LENGRE

Den verste dagen i uka går mot slutten, og takk gud for det! Jeg virkelig hater tirsdager. Har alltid så sinnsykt mye å bære på ettersom vi har gym! Skoledagen gikk til å høre på klaging fra Ana om at jeg må blogge oftere, og hun satte til og med opp ei liste til meg om hva jeg kan blogge om osv. Den tror jeg rett og slett jeg skal sette i gang med i morgen! TRO DET ELLER EI MEN JEG SKAL BLOGGE MASSE I MORGEN! Tror jeg. 

Tviler på det kommer flere blogginnlegg fra meg i dag i allefall, jeg er helt utrolig trøtt og sliten, jeg skal tidlig opp i morgen OG jeg har faktisk fremføring i morgen, som jeg gjorde ferdig i dag. flink meg! 


weheartit.com

q: hva har du gjort i dag? 

VIL FORRESTEN MINNE DERE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN. TRYKK HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *