EN PANGSTART PÅ EI NY UKE

Hei folkens, og sorry for dårlig oppdatering! I helgen hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge ettersom jeg var ute å spiste på fredag sammen med Line og hennes familie, lørdagen var jeg sammen med kjæresten og søndag dro vi for å stå på slalom. Når jeg da kom hjem var jeg så sliten og kald at jeg måtte løpe rett i dusjen etter jeg hadde spist middag. 

På kvelden kom kjæresten til meg, og vi så litt på TV og slappet av. 
I dag derimot, det eksploderte på skolen. Vi hadde rettslære og satt og jobbet på grupperom da Stine kom inn og skulle sette i laderen til dataen sin. Plutselig smeller det og Stine skvetter skikkelig. Etter ca 5 minutter med latter fra Sunniva spurte Kristine om det var noen andre som hadde en data som ikke ladet. Da hadde Stine kortsluttet strømmen inne på grupperommet vi satt. 
Ellers hadde jeg norsk og var tidlig ferdig, slik jeg alltid er på mandager. 
q: hva gjør du? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *