Gled deg

Vi har nå gått inn i 2013. Det er ikke bare et nytt år, men det er starten på en ny tid som skal fylles med sorger, gleder, fortvilelse, lengsel, kjærlighet, lykke og mye mer. Det føles ikke ut som det er over et helt år siden det forrige årsskiftet stod for tur, men likevel er det mye som har forandret seg i løpet av det året som har gått. Noen av dere venter kanskje spent på hvordan det nye året kommer til å utarte seg, om det vil komme nye muligheter og nye sjangser. Likevel er det også noen som vil gå det nye året i møte med vemod, da med tanke på at året som du nå skal legge bak deg kanskje ikke ble slik du hadde forutsett at det skulle bli, da du gikk inn i det for litt over ett år siden.

Det nye året vil ikke gi oss mulighet til å glemme, men det vil gi oss en mulighet til å viske ut alle de vonde opplevelsene vi har opplevd tidligere. Dette året vil også gi oss mulighet til å fokusere på det som er i vente.

Og det er mye som er i vente.

Gled deg. 

SCAN02062
Foto: privat.

5 kommentarer

 1. Nedim 7. januar 2013

  13 er lykketallet mitt! Selv om det betyr uhell for mange mennesker, så har jeg troen på at dette året kommer til å være «fette bra», for meg, for deg og alle andre folk som møter det nye året med et smil rundt munnen akkurat som du gjør på bildet 😀

  Svar
 2. Kjetil 8. januar 2013

  Håper året består av mest positive ting, men fine reflekterte ord 🙂

  Svar
 3. Tarjei 9. januar 2013

  2013 Blir sekkert et bra år 😀 Nytt år nye muligheta!

  Svar
 4. Malin 21. februar 2013

  FINEST!

  Svar
 5. Susanne F 21. februar 2013

  nydelige farger !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *