GOD NATT ALLE SAMMEN

Nå er jeg så utrolig trøtt. Kom hjem fra heimevernet ca. kvart over ni. Vi var ute i dag, skulle fyre primusen og lage observasjonspost. Kjempemorsomt, men sinnsykt kaldt altså! Så da hadde jeg ti minutter på å dusje, skifte til morgenkåpa og rane kjøkkenet for godsaker for så å løpe opp trappen for å se Paradise. Så spennende altså, herregud. Men så kommer de helt utrolig stygge pausene når det er skikkelig spennende. Åh, jeg hater pausene til tv3. 
Nå gjør jeg egentlig ingenting, sitter bare å hører litt på musikk og snakker med kjæresten på msn. Og siden jeg er sinnsykt trøtt så tror jeg jeg legger meg. Starter på skolen 08.10 i morgen, jippi! 

God natt alle søte lesere! 

ER DU FORNØYD MED AT DANIEL MÅTTE REISE HJEM FRA PARADISE? 
NÅR LEGGER DU DEG? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *