GOD NATT SØTE LESERE

Etter noe som føles som verdens lengste dag er jeg på tur i seng. Jeg fant ut at dette kanskje var lurt siden jeg skal opp kl. 07.00 i morgen tidlig! Ettersom jeg er med i heimevernet skal vi ut på tur i morgen, og det vil da si at jeg ikke kommer hjem før søndag. Noe som også resulterer i null blogging, eller jo, kanskje via mobilen! 
Kvelden har blitt brukt til å se norske talenter, Senkveld med Thomas og Harald, blogging, musikk og pakking. Har faktisk hatt en veldig koselig kveld jeg. Og jeg har laget meg en midlertidig header. NOEN SOM MELDER SEG FRIVILLIG TIL Å LAGE EN HEADER TIL MEG? Da hadde jeg blitt glad!


weheartit

De to dagene jeg er borte kan jeg minne dere på blogg vs blogg, trykk her for å bli med!

HAR DU LYST Å LAGE HEADER TIL MEG? (send meg en e-post: elisabeth_abelsen@hotmail.com)
HVA SKAL DU GJØRE RESTEN AV HELGEN?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *