GRATULERER MED DAGEN

For over et år siden tok jeg den avgjørelsen at jeg hadde lyst å lage meg blogg. Bloggen har gitt meg utrolig mange flotte opplevelser, blant annet muligheten til å «bli kjent» med nye mennesker. En del av de folkene jeg leser bloggen til kunne jeg faktisk tenke meg å møte også! Og kanskje det kommer en tid til det også? Det syns jeg i allefall hadde vært utrolig koselig.
Men nok om det. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi kjempesøte Jeanette har bursdag i dag! Jeanette er ei jente jeg har snakket en del med i det siste, og hun virker som ei utrolig koselig og ordentlig søt jente.
Gratulerer kjempemye med dagen søta ;*

TRYKK HER FOR Å GRATULERE HENNE MED DAGEN! Du kan også trykke på bildet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *