HVA I HELVETE ER DET SOM GÅR AV FOLK?

Jeg tror nesten du har gjettet riktig dersom du tror jeg er sint, for det er jeg nemlig! Det er nemlig en eller annen random mann eller dame, jeg bryr meg ikke, som har bestemt at dokumentert fravær ikke skal føres som gyldig fravær lengre!

Hva gjør man dersom man skal til tannlegen da? Skal man være borte en hel dag fra skolen, og gå glipp av så mye bare for å være borte kanskje en halvtime, fordi noen er så sinnsyk i hodet sitt at de kan finne på noe sånn? Den eller de det gjelder har til og med med seg et ark der det står forkart hvorfor de har vært borte! Tenk på alle de som er er alvorlig syk (ikke en smittefarlig sykdom) og kan være på skolen, men må ofte til legen, skal de være borte en hel dag bare fordi noen idioter har funnet ut at det er lurt å ikke godta gyldig fravær som gyldig lengre? Hvor mange dagfravær får ikke de elevene da? HALLO, HVOR I HELVETE ER LOGIKKEN I DET? 
Personlig synger jeg, og vi synger også en del i skoletiden. Ettersom vi gjør noe kulturelt for samfunnet skal det i teorien føres som gyldig fravær, ettersom alt av kulturelle innslag er gyldig. MEN NEI! Jeg er så utrolig sint! Det er helt latterlig at det er blitt slik at bare 14 dager kan trekkes fra og slettes dersom du er overengasjert i politikk, har noe veldig helt sinnsykt alvorlig galt med helsa eller er med på et arrangement på enten et nasjonalt eller et internasjonalt nivå! Skal jeg liksom bare la vær å dra til legen om jeg blir syk? Eller kutte ut tannlegen fordi jeg må være borte hele dagen fra skolen? Noen ville kanskje sagt; få deg en time som ikke er i skoletiden. Greit nok det, men hva faen? Man får jo innkalling til f.eks tannlege i posten! Og dersom jeg ringer og sier at timen ikke passer, at jeg trenger en ny time, kan det hende jeg må vente flere uker, ja kanskje flere måneder også! Herregud, jeg kunne drept den personen som har funnet på dette idiotiske påfunnet! Det er nemlig slik at når vi som elever ikke blir opplyst om dette, så har de rett og slett ikke lov til å føre fravær på oss. Det er nemlig også snakk om at elevene skal gå til avisen med dette, for å få det tilbake til slik det var før! 
q: HVA SYNS DU OM DETTE? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *