HVIL I FRED :(

Det er mange ting som har skjedd siden jeg postet forrige innlegg. Tror aldri jeg har hatt en mer jævlig dag enn torsdag. Dyrelegen kom hjem til oss og vi måtte avlive pusi. Og nå skjønner jeg at noen av dere tenker «herregud, det er jo bare et dyr.» Og det er kanskje det, men når det er et dyr som har vært i livet mitt i 15 år så blir man jo selvfølgelig knyttet til det. Og det ble jeg. Hun ble en naturlig del av hverdagen min. Og nå legger jeg så utrolig godt merke til at hun er borte 🙁

I morgen reiser jeg til Trondheim sammen med mamma. Skal være der til tirsdagskveld, og kommer derfor ikke til å blogge noe før etter jeg har kommet hjem. Skal møte søsteren min og shoppe litt, pluss at jeg skal på sykehuset. Skal ta med kameraet, så kommer nok noen bilder her. Tror også jeg skal begynne å blogge fast igjen, savner det.
Ellers kan du melde deg på blogg vs blogg her!


foto: privat

 
HAR DU MISTET ET DYR SOM BETYDDE MYE FOR DEG?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *