JEG HATER DEG

Jeg skjønner ikke hva du egentlig tror om meg. Tror du at det er bare å sende meg ei melding på facebook for at ting kommer til å bli bedre? Tror du virkelig jeg er så naiv og dum? Da har du i såfall helt feil oppfatning av meg! Du har virkelig ødelagt nok for meg, og mer enn nok. Først kom det ei melding, jeg gadd ikke svare deg engang. Men så kom det bare flere og flere. Alle forble ubesvarte, og jeg er utrolig glad for at jeg aldri svarte deg. Hver gang jeg ser deg kjenner jeg kvalmen komme. Alle tankene begynner å surre rundt i hodet mitt. Hvorfor gjorde du det mot meg? Hvordan klarte du det? Du tenker bare på deg selv, og du har virkelig ingenting igjen for det. Jeg skulle gjort mye for å fjerne deg fra livet mitt. Veldig mye. For du er en drittsekk som hverken fortjener meg eller mine tårer. Jeg hater deg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *