om meg

Elisabeth Abelsen

Jeg ble født en sen høstnatt i 1992, med høstnatt mener jeg nærmere bestemt september. 
Opp gjennom oppveksten min har det skjedd mange ting, som både har gjort meg sterkere, men også knekt meg fullstendig. Da er det godt man har et smil som hjelper en å skjule det som egentlig skjer på innsiden. 
Jeg er som regel ei blid og positiv jente på 18 år som bor i Bodø. Jeg oser av skrivelyst og er veldig avhengig av å ha et kamera i nærheten hele tiden. 
Mandag 23. august 2010 er jeg klar for å starte på mitt siste år med studiespesialisering, eller allmenn om du vil, ved Bodø videregående skole. Shit, det er nesten litt skummelt å tenke på at det bare er et år igjen før vi alle drar hvert til vårt. Jeg for min del er klar for militæret.
På fritiden synger jeg i Bodø Domkirkes Ungdomskor, samtidig som jeg er Heimevernsungdom. I tillegg til det jobber jeg på gatekjøkken og tilbringer tid med venner, familie og kjæresten. Tror nesten jeg må begynne med hardtrening i tillegg, slik at jeg er ordentlig klar for militæret.
Tidligere har jeg blogget på blogg.no, og jeg har også hatt mitt eget domene. Grunnen til at jeg valgte å starte her på blogg.no igjen er rett og slett fordi det var så mye tull med serverne til domenet, så jeg gav opp til slutt. 
På denne bloggen kan du lese om egne meninger, tanker, hva som skjer i livet mitt, og det jeg ellers skulle føle for å blogge om. Er også utrolig glad i å ta bilder, og de deler jeg gjerne med mine søte lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *