Savnet er enormt!

Det har gått ni år. Det begynner å bli lenge siden, men hver dag kjenner jeg på savnet etter deg. Jeg trengte aldri å si noe, du forstod alltid hvordan jeg hadde det. Jeg savner å snakke med deg, se deg smile, sitte på fanget ditt og høre på alle historiene du fortalte meg, selvfølgelig alltid med et glimt i øyet. Det føles så lenge siden, men samtidig så føles det ikke så lenge. I det siste har jeg trengt deg mer enn du aner, mer enn jeg klarer å sette ord på. Drømmen min gikk ikke i oppfyllelse, noe som var utrolig sårt for meg. Men jeg vet at om du hadde vært her, så hadde du vært veldig stolt av meg. Du hadde lyttet til meg, og støttet meg fullt ut i de valgene jeg hadde tatt. Det er utrolig sårt at du ikke er her lengre. Du kommer alltid til å være i mitt hjerte. Jeg glemmer deg aldri, verdens beste bestefar ♥

skann0216 copy

6 kommentarer

 1. Ida Charlotte 4. september 2013

  teksten var kort, men innholdet rørte meg til tårer og traff rett i hjerterota. jeg vet akkurat hvordan du har det..til november så er det to år siden jeg mista bestefaren min i bilulykke. savnet er gedigent, og jeg savner han hver eneste dag 🙁 stå på! han er nok kjempe stolt av deg der han ser ned på deg og passer på deg fra himmelen <3

  Svar
 2. Kristine 23. september 2013

  Så fint innlegg, og koselig bilde av dere 🙂

  Svar
 3. Siri 24. september 2013

  uff, så utrolig trist og fælt 🙁 Veldig hardt å miste noen man er så glad i. Har mistet en av mine besteforeldre, men jeg hadde ikke noe god kontakt med han. Klarer ikke å se for meg hvis jeg mister noen av mine besteforeldre 🙁
  xx Siri

  Svar
 4. Shiro 24. september 2013

  Utrolig vakkert skrevet <3

  Kjenner meg nok ikke igjen i det siden jeg aldri har mistet en av besteforeldrene mine, men jeg ser helt klart at dere var veldig glade i hverandre ^-^

  Svar
 5. Monica 25. september 2013

  Uff, det er så trist å lese sånne innlegg.. Fint at det virker ut som om du har han med deg hvoren du går <3

  Svar
 6. Marie - kommenterer tilbake! 25. september 2013

  huff, så trist..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *